Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bry sig om är ofta ett bra sätt..


Säj, vad ger det väl för resultat

Säj, vad ger det väl för resultat
med förmaningar, bannor och tjat?
Om du tror du kan ändra på mej
genom prat, då bedrar du dej.

Men sätter du dej vid min bädd
och säger: \"Var inte rädd,
du är bra, och jag älskar dej\".
Då, kanhända, jag ändrar mej.

Ingvar




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP