Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön semester!

En härlig och inspirerande semester tillönskas kända och okända vänner och poeter på denna förträffliga site! Vi hörs!




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, även om min semester är ofrivillig.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP