Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är endast ett litet nödrimspekoral av torftigaste slag och jag ber Er att INTE kommentera. Jag är rörd, tacksam och förundrad över alla mail jag fått. Till alla vänner, unga och gamla, stora som små: TACK!


Ett stort tack till alla som skrivit!

Ett stort tack till alla som skrivit.
Det många mail haver blivit.
God ledighet alla behöver.
Vi hörs någon gång framöver!




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 852 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-01 02:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är saknad här ingvar- men vilan är dig väl unnad
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP