Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten enkel uppfordran - kanske mest till sig själv


Det är dags att vara litet glad

Vädret utanför är ljust och soligt
dra nu från gardinerna för denna dag.
Tänk på allt som dock är bra och roligt.
Det är dags att vara litet glad!




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-21 09:48



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Det krävs en ibland en inre styrka för detta! Men dikten uppmuntrar ;)
2008-08-15

    En Liten Poet
Inte bara en vacker dag ska man vara glad, man ska vara glad alltid även om det är svårt, tänk så bra vi har det, tänk inte på folk i andra länder, gör man sitt bästa för att hjälpa, kan man inte göra mer, man måste få tänka på sig själv ibland. Bra skrivet!
Applåd såklart
2008-07-21

  SuperSweMe3
Väldigt uppmuntrande..
Men med tanken på att jag har sommarlov
och var lite för länge med mina vänner igår
så har jag inte sovit inatt
och utan sömn fryser man även i det vackraste väder..
Men lika glad är jag för det!
2008-07-21

  Maria T
Uppmuntrande ord
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer att bli mycket glad senare, men känner mig just nu rastlös eftersom jag verkligen ser fram emot att detta som jag väntar på skall ske.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP