Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland poeters texter dominerar definitivt sorg och bedrövelse. Det är tragiskt och jag känner stort medlidande


Ej alltid är så lätt att le

Ej alltid är så lätt att le
fast solen lyser klar
dock kanske även du får se
ett hopp, en tröst, ett svar.
Jag önskar alla sorgsna här
att natten byts till dag.
Min önskan kanske fåfäng är
men hoppas, det gör jag






Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-22 09:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Min natt byttes till dag så jag vet att det är möjligt.
Applåd och bokmärke.
2008-07-31

  Michaela Dutius
nej solen räcker inte alltid som orsak till ett leende...mycket väl beskrivet
2008-07-22

  friheten
Väldig bra txet, tröstande ändå till dem som känner sorg.
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Tack. Det var fint skrivet.
Själv hyser jag dock inget hopp om någon ljusning.
Det enda jag hoppas på och gläder mig över är himlen, där jag en gång kommer att hamna.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP