Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken fantastiks vänkrets - och så speciell! - man har på denna underbara sida! Tag mot den enklaste bland de enkla hyllningarna!


Man månde icke klaga mer

Man månde icke klaga mer
på att ens mail är få.
Nej, de tycks bara rasa ner.
Om ens VIKT gjorde så!
Nu säger jag godnatt igen
till sorgsen och till glad.
Vi höres snart nog av igen
och skickar vänlig rad




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 23:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
*Garvar!*

Om min viktminskning stod i proportion till antalet privata meddelanden vore livet lätt att leva!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP