Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn

Dina armar
runt
mina axlar
i en liggande omfamning
skedandes
med dina läppar
mot
mitt långa hår
och dina hjärtslag
mot
mina hjärtslag
i ett slags rytmiskt
inferno
av
känslor

Och...
på morgonen vaknar jag
till
fel blå ögon...




Fri vers av Nephlinea
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-09-09 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea