Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting är sant, du med.

jag vill bara ligga där, brevid dig.
känna dina lätta andetag och dina hårda pulser emot min nakna kropp
jag vill komma så nära inpå dig som det bara går
och hur länge det bara går
jag saknar dig nu
allt jag ser är bara fantasi av dina händer omkring mig,
kom nu. låt mig få känna dig igen.













baby




Fri vers av saeera
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 23:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart skönkänt o alstrat
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera