Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att höra hjärtslagen från ett hjärta som för alltid slår i samma takt

Fyra ögon
(Som sysselsätter sig med att se på varann)

Två hjärtan
(Som slår i samma takt)

En vänskap
(Som varar för alltid)




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 897 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-10 12:55



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Inget storslaget kanske, men mycket rart!
2007-11-29

  Amina
mysfaktor mot fem triljonersmiljarder. och gåshud. puss
2007-10-14

  blanc
gullighetsstämpel :)
2007-09-10

  Mrscloudman
jättebra verkligen!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel