Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urverket har tyngder



Höstlövens gulnande
skalor i moll
skvallrar oroväckande
om väntan  
vacker är färgen
som pryder ditt hem



Regnet sorlar
räds kylan
som förvandlar
till isande spjut 
mjuka omfamningar 
av gnistrande kristall



Vinden tjuter
klagosång
om längtans
förtvining
sjunger leende i dur
av väntans förlösning

 




Fri vers av Catrin
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-11 13:53



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Dena pryder verkligen sin plats bland, Läsvärt! Som mycket av det du skriver!
2007-09-12

  Markattan
Bildrik, färgstark och vacker poesi.
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
jag menar grattis!*L*
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
vackert känslomässigt skildrat! applåd!
2007-09-12

    Bodil Sandberg
Här har du synnerligen strålande fångat hösten i det mörka och ljusa!!!!Underbar läsning min vän!!!
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
underbar!

sjunger leende i dur
av väntans förlösning
2007-09-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Catrin!

Höstfunderingar, vackra, tar in och till mig. Hälsar Fredrik
2007-09-11

  Jan Linderoth
Hösten är den tid då träden blommar på nytt, och väntar man till väntans slut...ja då smyger det oranga in i oss. Bara väntan blir guld värd när den är över. Gillade \"mjuka omfamningar av gnistrande kristall\" Bara Septemberbarn kan skriva så.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin