Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vardagen


Tid för dikt

Från mig har på ett tag inte hörts
är det något som förstörts?

Nej, bara jobbet som tar all tiden min
och efter jobbet vill man sova i sängen sin

Så jag nästa morgon vakna
så de på jobbet mig ej sakna

För hur skulle det se ut då så säg
om man på morgontåget ej

Ser en konduktör som utbryter
godmorgon och sedan byter

till nästa vagn i AGA
och hittar nya att behaga




Fri vers av Jobo
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 22:12



Bookmark and Share


    Issand.
bra dikt om vardagen
bekskrivande,
bra
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo