Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rörmokare från Fryksände

En rörmokare från Fryksände
han mockade gräl med sin frände.
Med röret han slog
och fränden, han dog.
Ack, livet är fullt av elände!

Ingvar




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 22:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
sista raden får mig att tänka på
livet som ett rör som behövs rensas.
vet inte om det är tänkt så
men det hade varit kul,
fast isåfall behöver det nog framgå tydligare,
om det nu är så :)
2007-09-10

    Issand. VIP
tsshahaha! den var bra!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP