Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst 2007


i det ständiga bruset sänker sig åter mörkret
och kylan slukar den värme som aldrig kom
så grumlas förväntningar av pretentiösa själar
som för längesedan tappat distansen till sig själva

och mitt i detta, bland extremister och feminister
finner jag mig vara ett ufo än en gång






Fri vers av Pica pica
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 22:38



Bookmark and Share


  Cinemiracle
\"...och kylan slukar den värme som aldrig kom
så grumlas förväntningar av pretentiösa själar
som för längesedan tappat distansen till sig själva...\"

Så skriver en, som kan se på verkligheten med både distans och humor utan att för den skull vara bitter. Lysande iakttagelse och giftigt konceptuellt hugg. Vackert och roligt och elakt på på samma gång.
2007-09-13

  Pica pica
Självklart ska det vara det. Tack för korrigeringen :-).
2007-09-11

  ÅsaLena
Tycker om raden: \"slukar den värme som aldrig kom\". Liten petitess dock: bör det inte vara \"distansen till sig själva\" ...
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica