Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Hur lång tid är \"föralltid\"?

Hur \"längesen är förr i tiden\"?

Mäniskan ljuger när den pratar om tid.

Ingen vet, när förr i tiden är eller hur lång tid föralltid är.

Alla som säger att dom vet ljuger.

Alla som lovar sin kärlek att älska den föralltid ljuger också,

för man kan inte lova något som man inte vet

även om det är vackert.




Fri vers av Tezzan__
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-11 14:02



Bookmark and Share


  om en Siri
ooh, du rockar.
2007-10-15

  elden
knäckande sant .
2007-09-20

    Mi11ie
sant-
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__