Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

solen går ner nu
låt mig göra detsamma
skenbart försvinna

till en annan värld
där olika läppar möts
viktighetslöshet

som nyårsafton
som efterrätt fast före
resan fortsätter




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-11 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae