Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjukemonster

det klumpar sig i magen, i halsen

det blir svart innanför ögonen
som ett stort svart moln i hela huvudet
som värker

jag vill slita ut dina ögon
sy igen din mun
slå ihjäl
dina tankar

som ett stort svart monster inuti
som liksom kryper in i alla vener
förpestar mina tankar

jag hatar dig & jag älskar dig

du får mig att känna mig så ful
och så fruktansvärt vacker

jag vill egentligen inte skada dig
jag vill bara att du ska vara som jag vill att du ska vara




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 13:03



Bookmark and Share


  Obnoxious
Du beskriver det som bara en skorpion kan känna, sådär extra svart. :)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan