Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Rosenknopp och Herr Frökapsel

han väntar med öppna armar

trygg och väntande
pirr, pirr

hon väntar med återhållsam blick

blyg och väntande
pirr, pirr


de omsluter varandra

stående
tätt samman

sittande
sköte mot sköte

liggande
nära...nära


fröken rosenknopp

och

herr frökapsel






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-09-12 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog