vadå havsrymd, vad menar du.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vadå havsrymd, vad menar du..


h a v o c h r y m d

vågrörelsen
når sitt klimax
sedan stillar sig
allt

så totalt
kav lugnt
syns dessa
blanka vatten

tyst rymd
speglar
den eviga
natten

ett av två liv
har slocknat
i missnöjets
omloppsbana

det rister
i kapselns
nitade
skrov

någon, något
vill in
inte isär
behandlas

trött på att
höra alltets
väsande andning
beger man sig hem

jag är synkad
med dina tankar
och väntar på
att bli dockad nu

det är allt 
som hörs i
atmosfären

nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 529 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-09-13 23:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kärlek bland andra stjärnor än här
som ett ett morionetterat dockspel
2007-09-21

    sienna
Tänk att den här dikten väcker längtan i mig
2007-09-18

  Antropofagen
Can you hear me major Tom, can you hear me major Tom...
Mycket välskrivet om långsamma kullerbyttor i oändligheten.
2007-09-17

  Inkarasilas
Lost in space!
Snygg dockning,
vill genast bli Astronaut,
oho!
2007-09-16

  Lilla My* VIP
Hopp och förtvivlan..väntan där ute i havochrymd kan kännas lång..men en go dikt som målar den där havorymdkänslan!
2007-09-14

  Lena Renman
klimax uppnått trots stora avstånd och mycket rymd. Stillhet råder men, under finns...
starka känslor.
\"
någon, något
vill in
inte isär
behandlas\"

Isär behandlas....tankvärt och ja, inget vill väl isär.
Tack

Lena
2007-09-14

    sunnanvind
Jag tycker mycket om din dikt...försöker välja ut vad jag tycker fastnade mest, men det är hela dikten isåfall! Bravo!
2007-09-14

  K*
tjusigt!!

jag lyssnar på Massy Star\'s - Flowers in december .. try it till denna text ..

vågrörelse **
2007-09-14

  Sanningsägaren VIP
tänker David Bowie
och det är en god tanke
snyggt upplägg
i cyber
rymden
så nära
men ändå så
långt borta
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
jag hör, vackert faller orden!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp