Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord på vägen.....eller Hej nu ler Mor.


Tro en önskan

Hej

Säg

Nej

Vet

Ej.

 

Nu

Du

Bu

 

Kan

Man

Fan

 

Ser

Ler

Ber

Mer

 

Tror

Bror

Mor

For?




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg