Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag samlar på ord...

Jag samlar på ord, kärleksfulla ord,
Ord som värmer och lever.
Ger du mig ett ord att spara
min vän,
ska jag vårda det ömt,
linda in det i bomull så att det ej
nöts sönder.
När jag sedan är ledsen och trött
ska jag plocka fram ditt ord,
och kyssa det med mina fingrar.
När rymden färgas svart
av min misströstan ska jag låta
ordet lysa likt en lysmask
omöjlig att släcka så länge
den har liv.
Så ge mig ett ord
av kärlek,
min vän och jag
vill ge dig tusen åter.




Fri vers av Gordon
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 10:28



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Du är romantisk
och skriver mycket fint!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gordon
Gordon