Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du älskar,

Du säger att du älskar regnet,
men när det kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig.




Fri vers av Gordon
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-09-14 10:29



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert... men jag trodde att man skulle skapa egna dikter här på poeter.se. Har jag fel?
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gordon
Gordon