Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opposites attracts, don't they?

Du är för fin.
Du är alldeles för fin.
För nu.
Nu förstår jag.
Varför du inte vill ha mig.
Jag förstår nu.
Du är för fin för mig.
Jag är ful.

Jag vill vara med dig.
Jag vill stå vid dig.
Jag vill röra dig.
Krama dig.
Jag vill ju bara vara din.
Du är så fin.
Vacker.
Underbar.
Fantastisk.
Du är fin och jag är ful.
Säger de inte,
opposites attracts?

Jag vill bara vara fin.
Fin för dig.
För din skull.
För min skull.
För vår skull.
Låt oss vara tillsammans kära du.
Jag älskar ju dig.
Du älskar inte mig.
Opposites attracts var det ju.
Vi är så olika som man möljigt kan bli.
Men vi är lika.

Fast.
Du är fin.
Jag är ful.
Du är för fin för mig.
Alldeles för vacker.
Alldeles för underbar.
Alldeles för fantastisk.
Du är bäst.
Det är inte jag.




Fri vers av beivor
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-09-14 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor