Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspussel



letar förtvivlat
mönster
utan motstånd

skönjer färger
bildar linjer
lånar delar
utav drivved

flytande till havs
formade av
vishetens vatten
lockade till land
av solvarm strand

lägger kantbitar
av dina kropp
mittenbitar av
din själ



passar i mig

 

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 15:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
lägger kantbitar
av dina kropp
mittenbitar av
din själ



passar i mig


Helt fantastikst skildrat, stor applåd!
2007-09-15

  Ulf Lagerholm
En vacker liten bild.
Tack för orden
2007-09-15

    ej medlem längre
Fint, varmt.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin