Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku, hehe.


Äta barn.


.

hunden äter barn
barnen smakar inte gott
hunden spottar ut


.




Bunden vers (Haiku) av Crucio
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-09-15 21:51



Bookmark and Share


  Tabes
SKITROLIG!!
Jag skrattade så jag pep.
Gillar din humor
Jag vill läsa mer av det du skriver.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio