Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur fan kan ni tycka att klassen är bra och att alla känner alla när jag kan sitta ensam under lunch

jag läste idag
i skolan
Pojken som inte fanns
i ett hörn
och jag grät

för den är så jävla sorglig och påminner på nått sätt så jävla mycket om mej även om jag aldrig blev misshandlad



men det gjorde nog inget
för ingen såg iallafall och
om någon sett mej
hade nog ingen brytt sej
ändå för
\"Man måste ju få vara ensam ibland\"


























Alltid




Fri vers av Abandoned
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 13:51



Bookmark and Share


    eventualiteter
du är duktig du.
2007-09-30

  SvaldAvEvigheten
Oj, denna gör ont, det gör den. Att inte någon ser, hur kan alla vara så blinda? Det gör mig uppriktigt förbannad.
Underbart skriven som alltid!!!
2007-09-25

    RebeccaW
Bra skrivet, jättefint o berörande!
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned