Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm allt vi sagt

Vi lever bara nu och då,
hur kan vi låtsas glömma alla spår?
Att höra istället för att lyssna
är inte att förstå
Vill du födas som min tår,
och hoppa över alla år?




Övriga genrer av oprivat
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-04-17 19:23



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra ! gillar oxå sista meningen skarp !
2005-05-07

  dofta
skit bra! Speciellt den sista meningen..
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat