Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p.s.

jag saknar dej utan att veta vem du är,
jag kräks av att glömma.
Men jag gråter när jag minns...




Övriga genrer av oprivat
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-04-17 19:34



Bookmark and Share


  vissla
fina vändningar i den här
bra skrivet
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat