Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När stormen bedarrat


Efter stormen



Kala gröna kvistar
liggande öppen soptunna
som noggrant undersökts av skogens invånare
dörrarna till uthusen står på vid gavel
Jag ser vad den ständigt återkommande höstgästen efterlämnat framdragandes som en virvelvind utan att ta skräpet med sig

Påminner faktiskt lite om de årligt återkommande turisterna




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 07:38



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
en väldigt beskrivande jämförelse
2007-09-17

    Bodil Sandberg
Stormens framfart kan vara nog så förödande..i stort och smått...och nog kan det jämföras med vissa andras framfart också!!!Mycket väl fångat!!!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt