Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig för att du gjorde så

Jag borde ju förstått
att om jag hade ändrat mig
och varit så som du ville
hade du inte behövt kränka mig
som du gjorde

Jag borde ha förstått
att om jag hade sagt
det som du ville höra
hade du inte behövt säga
att det jag sa var fel

Jag borde ha förstått
att om jag hade gjort
det som du ville
hade du inte behövt göra
allt det du gjorde




Fri vers av Lena Johansson
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-09-18 10:28



Bookmark and Share


    eva m h
Inte ska du be om förlåtelse för något någon annan gjorde!
Ansvaret låg inte hos dig!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson