Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen


Jag mötte dig
mitt liv
blev inte mer
detsamma

Jag älskade dig
mitt hjärta
blödde sakta
sönder

Jag följde dig
min själ
upplöstes
till intet

Jag stannade kvar
mina tankar
var inte längre
mina

Jag uthärdade
min tro
slogs i
spillror

Jag lämnade dig
mina tankar
skärptes
min själ
blev lugn
min tro
blev stark

I sanningens skarpa ljus
såg jag
att du var blott
en dröm

Men mitt hjärta
ville aldrig
sluta älska dig

050220




Fri vers av Lena Johansson
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson