Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Mina drömmar
och förhoppningar
har jag grävt ner
en efter en

Nu finns bara en önskan kvar

Tyck om mig
som den jag är

Tvinga mig inte
att bli nån
jag inte är

010410




Fri vers av Lena Johansson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 14:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Jag har förlorat alla visioner...
Jag har lockats bort av främmande toner...
Men under askan glimmar glöden...\"

\"Nu har jag förpackat min längtan.\"

U Lundell
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson