Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Pansaret
som skyddat mig
och gjort mig stark
på ytan
vittrar sönder

Gråten
som samlats inom mig
och gömts undan
djupt inne
rinner ut
Äntligen...

050210




Fri vers av Lena Johansson
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-12-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson