Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar

När jag blundar
kan jag se dig
som vore du här

När allt är tyst
kan jag minnas
dina gester
i minsta detalj

Särskilt minns jag
hur du bet dig
i höger sida
av underläppen
när du såg på mig
med förälskad blick

Jag kan se dig
sitta på min balkong
en morgon
efter en kärleksnatt

Jag tycker att vi
bara skall vara vänner,
sa du
och jag svarade klokt
som man ska
medan hjärtat
gick sönder

Jag minns
när du berättade om
en annan kvinna

Du bet dig i underläppen.

080230







Fri vers av Lena Johansson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-01 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson