Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En urgammal mö från Holsljunga

En urgammal mö från Holsjunga
i badet begynte att sjunga.
Men rösten tog slut
när vattnet rann ut.
\"Här gäller att akta sin tunga!\"




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 10:33



Bookmark and Share


  Erik L
Härligt fyndtigt - applåd!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP