Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källa

Om du vill dra nytta
av flodens krafter
måste du söka källan

I dagar och nätter utan vila
måste du paddla mot strömmen

Längst inne
i skogens mörker
vid bergets fot
finner du källan
i en solbelyst glänta
och du kan börja resan
nerför floden




Fri vers av Lena Johansson
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-09-18 11:35



Bookmark and Share


    eva m h
Denna tycker jag om! Att hitta till(baka) till livets källa för att sedan färdas fram!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson