Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödhaken

Rödhakens vingar bär ej mer
störtar mot väggen
faller
ligger hjälplös

Barnets armar är bundna
söker näring
törstar
finner ej tröst

010623




Fri vers av Lena Johansson
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-09-18 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson