Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Kämpar
för att vara till lags
för att vara
den som ni vill ha

Kämpar
för att bli omtyckt
också för den jag är

Men hur jag än anstränger mig
blir det aldrig rätt

Kämpar för att bli frisk
Kämpar för att ta mig
genom dagen

010304




Fri vers av Lena Johansson
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-09-18 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson