Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Lika plötsligt
som himlens svarta moln
släpper ifrån sig sina blixtar

Lika plötsligt
förändras mitt inre
från melankoli
till hoppfull energi

I samma stund
spricker natthimlen upp
i ett orange skimmer

000724




Fri vers av Lena Johansson
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-09-18 11:41



Bookmark and Share


  Samsana
Tuvan, du är ju proffs. Ser att du redan fått kommentarer på dina texter. Läser mer sen. Den där cirkeln bör vi nog starta/Gunnelina*S*
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson