Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten

Jag hör dig ständigt gråta

Jag måste hålla för öronen
för att inte gråta själv

Jag måste skratta
och låtsas att du inte finns

Jag måste hitta
någon annan att trösta

För ännu har jag inte hittat
nyckeln som leder till ditt innersta

000713




Fri vers av Lena Johansson
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson