Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern

Jag blir ledsen
när jag vet att du ser
men inte heller förstår
detsamma som jag såg

Nu förstår jag
det jag såg
i min mors ögon
men inte förstod

000713




Fri vers av Lena Johansson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 11:45



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fiiin tuvan! Hälsn Kim
2007-09-21

  Samsana
Underbart skriver du tuvan och just den här har jag ju väldigt lätt att känna igen mig i. (Gunnelina) Tina
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson