Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt...


Min bäck av ödmjukhet

 

Slukar orden
fyllda av kärlek
leker med pappret
runt omkring

skrynklar ihop det
till en liten boll
kanske är det
månen 

du plockat
ner bara till mig
med svarta hål
djupa nog
att drunkna i

slätar förtvivlat ut 
den elaka
illusionen

ser vackra
mönster bildas
grunda nog
att hitta sanningen
flytande i
ödmjukhetens bäck

 




Fri vers av Catrin
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 15:04



Bookmark and Share


  devilsangel
vet inte vad jag ska säga...gillar detta mycket! otroligt vackert och äkta..
2007-09-18

  Jan Linderoth
Ser dina händer leka med orden, göra en pappersbåt och skicka den nedför ödmjukhetans bäck... vacker bild.
2007-09-18

  Maria Zena Viklund
VACKERT!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin