Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm med mig, så drömmer jag om dig.


Gå vidare är svårt,
men det är svårare att glömma.


Livet är så hårt,
och så himla lätt att döma.


Det tvingade oss isär,
och se nu vad som hände.


Vad hände med de där,
de känslor som JAG kände.


Jag vet att jag är här,
att \"vi\" inte längre finns.


Men personen som du är,
är nån man alltid minns.


Livet det är hårt,
minnen man aldrig glömmer.


När vaka är för svårt,
är du där när jag drömmer.




Fri vers av Jessica91
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 17:54



Bookmark and Share


  Tim Hammarberg
Gud vilket bra tempo. Helt underbar. Så fin klang i den. Bra skrivet.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91