Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror jag mig lida av oförmågan att stänga lådor och dörrar, ibland ser jag det som en politisk manifestation


Tysta rum

 

 
Byrålådan står utdragen från sitt trygga bo
som ett gap riktat mot himlen
ett gap fyllt av trosor och strumpor

 jag borde kunna hitta tiden att stänga igen den
efter att öppnandet
men det finns någon slags tvetydig trygghet med att
veta att taket ser de urtvättade underkläderna

att de inte glöms bort,
att det som är under,
syns

också från höga höjder

 




Fri vers av frig
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frig
frig