Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse


Du är på en fest utan glädje
där dödsdömda drömmar
putsas på nytt
där känslan krymper
som isbiten i ditt glas

Det är utplåning
en natt i september
då du inte ser längre
än till trädtopparna
i din stjärnkikare
på jakt efter en opretentiös kärlek
som saknar vingar
men har promenadvänliga skor




Fri vers av BTS
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS