Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla barn

Lilla barn, bli inte rädd
jag skall hjälpa dig
Det är bara något
jag måste göra först

Det finns ett annat barn
som varit instängt länge
Först måste jag hitta
nyckeln till hennes dörr
sen kommer jag
och öppnar din

000713




Fri vers av Lena Johansson
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson