Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens ros

Någon klippte dina taggar
Någon rev av dina blad
Någon plockade dina kronblad
ett i sänder
Någon bröt av din stjälk

Fylld av sorg
finns bara roten kvar

991205




Fri vers av Lena Johansson
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson