Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets ros

Jag vet att du finns nånstans
söker i mörker
Jag vet att du lever
hoppas
Jag vet att du längtar som jag
snart skall vi mötas

Till Barnet 991203




Fri vers av Lena Johansson
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 11:59



Bookmark and Share


  Just Emotions
berörande text...
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson