Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helst skulle jag vilja slippa

Helst skulle jag vilja
lägga mig ner
och somna för alltid

Då slapp jag vara sjuk

Då slapp jag alla
som inte tror på
att jag är sjuk

Då slapp jag såra
dem som jag älskar
för att överleva själv

Helst skulle jag vilja slippa

990405




Fri vers av Lena Johansson
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 12:30



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mmmmm. Hälsn mamma KIm
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Johansson
Lena Johansson