Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klänningspojken.

Jag är som en bortsrpungen pojke.
Fast i klänning.
Så leta efter mig, för jag vill leka.
lek kurragömma.
i klänning.
En pojke, i klänning.
Det är min framtid.
Älska mig då.
För att jag är annorlunda.




Fri vers av Joel.
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 13:00



Bookmark and Share


  Juliaah
du skriver så jag vet inte,
fint räcker inte.
jag trivs bara med att läsa dina texter på något sätt.
:)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Joel.
Joel.