Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superman!

Jag är stark.
för du gör mig stark.
jag är snygg.
jag är som superman.
jag kan klara allt.
du kan inte skada mig,
för jag mår bra.
jag är bäst!




Fri vers av Joel.
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 21:53



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
applåd för tillhörigheten :)
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Joel.
Joel.